Loading website
Samen verbinden.
Visie & Missie Evenementen Vacatures

Samen maken we elke ondernemer succesvoller

Continuïteit en bereikbaarheid zijn essentieel. Daarom maakt RoutIT uitsluitend gebruik van technologie van wereldwijde marktleiders als Broadsoft, Cisco en Oracle voor haar communicatie-oplossingen.

Onze visie & missie

Samen met onze partners elke ondernemer succesvoller maken met vernieuwende en hoogwaardige ICT-oplossingen: dat is onze missie. Wij geloven in de kracht van de partner, in eenvoud en in de kracht van ondernemen!

Ons doel is helder

Elke werkplek in de zakelijke markt voorzien van onze ICT-totaaloplossing. Dat doen we samen met onze partners. Samen vormen we een krachtige combinatie waardoor we in staat zijn ons doel te behalen.

Onze partners maken het verschil

Wij geloven in de kracht van onze partners. Zij zijn het lokale aanspreekpunt, en kennen de situatie en behoeften van de klant. Wij helpen hen nog succesvoller te zijn en het verschil te maken bij de klant.

ISO 27001

RoutIT is ISO 27001 gecertificeerd. ISO 27001 is de ISO-standaard voor informatiebeveiliging. Uw data is een belangrijk bedrijfsmiddel, dat overal en altijd toegankelijk moet zijn. Dat vereist passende bescherming en beveiliging. Voor partners en klanten van onze partners onderstreept deze certificering onze inspanningen voor kwalitatief hoogwaardige en veilige dienstverlening.

Evenementen

Het delen van kennis is een belangrijke pijler van RoutIT. Jaarlijks organiseert RoutIT een aantal evenementen om partners te informeren over de laatste ontwikkelingen binnen de branche en RoutIT.

RoutIT Vision

RoutIT Vision

Tijdens RoutIT Vision deelt RoutIT haar visie op de markt, en introduceert nieuwe producten en diensten. Naast de presentaties op het main stage, biedt RoutIT bezoekers Vision Expo: een vakbeurs met gerenommeerde spelers binnen de ICT en Telecombranche. In de afgelopen jaren was Vision Expo het platform voor onder andere Broadsoft, Eurofiber, Microsoft en Cisco om nieuwe producten en diensten te introduceren.

RoutIT Release

RoutIT Release

Het nieuwe jaar start met het evenement RoutIT Release. Tijdens RoutIT Release maakt u in korte en interactieve workshops kennis met het nieuwe producten, diensten, tooling en acties. U stelt zelf een programma samen dat bij u past.

Vacatures

Ben jij degene die samen met ons keer op keer het verschil maakt in samenwerking, kennis en service? Beschik jij over de juiste attitude, doorzettingsvermogen en wil je werken met Routerianen die net als jij de nodige expertise hebben? Reageer dan snel op de vacature via HR@routit.nl. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet.

(Acquisitie n.a.v. deze vacatures wordt niet op prijs gesteld en kan juridische consequenties hebben)

Netwerk Ontwikkelaar VoIP

Wil jij je bezighouden met het ontwerp en architectuur van infrastructuur? Wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen een snelgroeiende marktleider?

Netwerk Ontwikkelaar VoIP


Wil jij je bezighouden met het ontwerp en architectuur van infrastructuur? Wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen een snelgroeiende marktleider?

Lees dan snel verder!

Organisatie

KPN / RoutIT is marktleider op het gebied van hosted telefonie. Een groot deel van zakelijk Nederland belt via ons platform dat ook het hart vormt van de KPN EEN telefonie oplossing. Om zo goed mogelijk in de behoeften van de klant te voorzien, wordt een totaaloplossing geboden. KPN en ruim 1500 partners hebben inmiddels meer dan een miljoen zakelijke gebruikers aangesloten op onze vaste en mobiele oplossingen. Op de locatie in Ede werken ruim 150 collega’s en er wordt nauw samengewerkt onze andere KPN collega’s op andere locaties zoals Zoetermeer, Houten en Den Haag. Er heerst een informele sfeer en open communicatie. Er wordt gewerkt aan de nieuwste technologie. Zo wordt er momenteel gefocust op een geïntegreerde telefooncentrale in het 5G netwerk en integratie met Microsoft Teams en Cisco WebEx om communicatie in bedrijfsprocessen van onze klanten beter te laten verlopen. Het bedrijf bevindt zich al een aantal jaar in een sterke groeifase. Door deze sterke groei wordt nu het team uitgebreid en is de positie van Netwerk Engineer VoIP op dit moment beschikbaar. Er ligt veel focus op kwaliteit en creativiteit. Er worden veel trainingen, cursussen en andere opleidingsmogelijkheden aangeboden om het kennisniveau van de werknemers op peil te houden.

Rol

Als Netwerk Ontwikkelaar VoIP ben je verantwoordelijk voor ontwikkeling van de core infrastructuur. Zo houd je je voornamelijk bezig met het ontwerp en architectuur en kun je ook in teamverband technische kennis met andere collega’s samenbrengen in een totaal architectuur. Er wordt gewerkt met een veelomvattende ISP Infrastructuur, welke bestaat uit Cisco communicatie servers, Oracle SBC’s, RedHat Linux, VMware virtualisatie, Hyperflex storage, firewalls, load balancers en routing/switching.

De standplaats voor deze functie is Ede. Er wordt ruimte geboden om thuis te werken en er zijn flexibele werktijden.

Geïnteresseerd?

Mail je CV met motivatie naar HR@routit.nl.