Loading website
Samen verbinden.

Oplossingen

Samen met onze partners elke ondernemer succesvoller maken met vernieuwende en hoogwaardige ICT-oplossingen: dat is onze missie. Wij geloven in de kracht van de partner, in eenvoud en in de kracht van ondernemen!

Optimale bereikbaarheid

Optimale bereikbaarheid

Communicatie is van essentieel belang binnen organisaties. Kies de manier van communiceren die het beste bij uw situatie past. Van chatten en beschikbaarheidsstatus delen, tot aan videobellen en vast-mobiel integratie, op elk device. Bekijk de mogelijkheden binnen VoIP en Mobiel.

Overal veilig werken

Overal veilig werken

Werk altijd, overal en op ieder device samen, over een passende internetverbinding met afgeschermd datatransport. Met een ICT-infrastructuur in de cloud bent u flexibeler en kunt u thuis, op kantoor of onderweg bij uw data. Bekijk de mogelijkheden binnen Connectivity, Security en Cloud.

Garandeer continuïteit en bereikbaarheid

Garandeer continuïteit en bereikbaarheid

Organisaties vragen 24×7 ondersteuning. Garandeer uw continuïteit en monitor 24×7 de status van verbindingen, apparaten en alarmering. RoutIT informeert proactief met een melding via de 247Services app. Inclusief 24×7 technische support, de nieuwe standaard op het gebied van dienstverlening. Bekijk de mogelijkheden van 247Services.

Digitaliseer bedrijfsprocessen

Digitaliseer bedrijfsprocessen

Bedrijfsprocessen en organisaties transformeren met de beschikbaarheid van technologieën als cloud, analytics en mobiel. Maak het onderscheid in de markt en optimaliseer uw bedrijfsprocessen door diensten op het gebied van connectivity, securitycloud, 247Services, VoIP en Mobiel. op elkaar af te stemmen.