Loading website
Samen verbinden.

Stel dat je als alarminstallateur je eigen bedrijf zou moeten beveiligen, voor welke vorm van alarmering kies je dan? Als, om wat voor reden dan ook, de nood hoog lijkt telt elke seconde en moet allereerst de melding geverifieerd worden voordat hulpinstanties in actie komen. Wordt er bijvoorbeeld echt bij jou ingebroken of blijkt het gelukkig loos alarm te zijn? Daarvoor is er cameraverificatie, waarbij wij vinden dat bij een serieus incident de politie direct mee moet kijken.

Profiteer nu van gratis Live View bij de dienst cameraverificatie

In noodgevallen draait alles om snel handelen waarbij het beter is om de beoordeling van een incident over te laten aan de politie. Dat scheelt weer een schakel en verhoogt de snelheid om aan te komen bij het plaats delict. Want met Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden, van elk bedrijf, winkelier of bijvoorbeeld horecaondernemer. De politie is direct op de hoogte of er een gewelddadig delict, inbraak of overval wordt gepleegd.

Cameraverificatie in optima forma

Dat alarmering steeds vaker over IP gaat hoor je steeds vaker in het nieuws. Om de verificatie nog beter te maken worden bijvoorbeeld meerdere camera’s in en om gebouwen geplaatst die ongewenst gedrag of andere ongeregeldheden kunnen opmerken. Maar bij veel alarmeringsdiensten wordt niet de politie als eerste ingeschakeld, maar de ondernemer of sleutelhouder. Dat kan belangrijke seconden kosten. Concreet betekent dit dat jouw klant, een particulier persoon of ondernemer, vanaf zijn vakantieadres kan zien dat er bij hem wordt ingebroken. Zou het niet een stuk rustgevender zijn als hij weet dat de politie dan al onderweg is?

Waarom politiemensen het fijn vinden als je dit installeert?

Door cameraverificatie met Live View is de politie in staat om beter te handelen. Het doet er nogal toe hoeveel overvallers er zijn, te weten of er wapens in het spel zijn of te zien dat er gewonden zijn en de ambulancedienst ingeschakeld kan worden. Daarom kan je ook veel van Live View terugvinden op deze website van de politie.

Hebben we je kunnen overtuigen? Zo ja, profiteer dan mee. Neem hier contact op als je jouw klanten gebruik wilt laten maken van gratis Live View bij de dienst cameraverificatie.