Loading website
Samen verbinden.

De deur van het bedrijf gaat voor even op slot. Zo aan het einde van het jaar is het nu tijd geworden voor familie en vrienden. Jouw klanten pakken de alarm app erbij en wijzigen de bloktijden van het alarm. Geen zorgen meer voor jouw klanten en ook niet voor jou want…

…wij werken door!

247Alarm werkt natuurlijk ook tijdens de kerstdagen. Het is niet de kerstman, maar het zijn onze medewerkers van het 247Control Center. Zij blijven voor jouw klanten actief voor eventuele alarmmeldingen, zodat klanten en ook jij rustig aan de kersttafel kunnen zitten. Er is sowieso hard gewerkt door het hele team van RoutIT in 2019. We besloten bijvoorbeeld we aan het begin van het jaar om veel meer van onze kennis te delen rondom de sterke veranderingen in de alarmeringsbranche. We hopen dat je het gewaardeerd hebt.

Enkele highlights van 2019

  • We maakten een whitepaper over de toekomst van alarminstallateurs, waarmee we verduidelijkten dat IP nieuwe businesskansen biedt.
  • De regelgeving rondom camera’s werd besproken in deze blog.
  • Tijdens de vakantieperiode beschreven we hoe klanten het gemak ervaren van de alarm app.
  • We legden uit wat er precies gebeurt bij een overval en waarom LiveView dan zo belangrijk is.
  • Hoe je kunt meebewegen in een veranderende wereld als alarminstallateur beschreven we in deze whitepaper.

Natuurlijk hopen we dat al deze informatie je geholpen heeft bij het nog beter uitvoeren van jouw werkzaamheden. Mocht je bepaalde onderwerpen gemist hebben, dan gaan we daar natuurlijk graag over in gesprek.

Wat gaan we doen in 2020?

Naast het blijven schrijven van blogs, artikelen en whitepapers gaan we ook steeds meer de samenwerking aan met ledenorganisaties. Trots zijn we op de samenwerkingsovereenkomst die we zijn aangegaan met Alarmgroep Nederland. De 31 leden van Alarmgroep Nederland helpen we onder andere met de transitie van alarmeringsproducten naar dienstverlening rondom allerlei beveiligingsproducten. Het gaat daarbij niet alleen om alarmering, maar ook om diensten rondom internet en telefonie waarmee zij hun gehele propositie versterken.

RoutIT is onderdeel van KPN waardoor we de kennis en expertise hebben om partners in de alarmeringsbranche te helpen om hun propositie en productportfolio in de ICT uit te breiden.

Een oproep voor 2020

In 2019 hebben we een belangrijk fundament gelegd in onze communicatie voor alarminstallateurs. We zouden het erg interessant vinden om de samenwerking van alarminstallateurs met ons eens nader te beschrijven in een casestudy. Heb je een interessant verhaal of zou je jouw ervaringen eens willen delen met anderen, neem dan contact op met Boyce de Jong. Hij is onze Marketing en Communicatiespecialist rondom RoutIT alarmeringsoplossingen. Het levert je gratis publiciteit op.

Namens het hele RoutIT team wensen we je een veilig en succesvol 2020 toe!

Fijne feestdagen.