Loading website
Samen verbinden.

Deze keer gaat het over 5 concrete tools waarmee we alarminstallateurs helpen om waarde toe te voegen bij klanten, mee te bewegen in een razendsnel veranderende markt en vooral succesvol te zijn. Het traditionele installatiewerk zal steeds meer gaan om het hebben van ‘digitaal gereedschap’ om een intensieve klantrelatie mee op te bouwen. Dit zijn de 5 tools die we je nu aanbieden:

Tool 1: Kennis, de basis van succes

“Kennis is macht, verouderde kennis is niets.” Deze uitspraak is niet van ons, wel van Olaf Kikken, eigenaar van Koba beveiliging en advies b.v. uit Nieuwstadt. Hij nam in 2017 het besluit om samen te werken met RoutIT om zich op het gebied van IP in de breedte te ontwikkelen. “Dit vak gaat tegenwoordig over apps, internet en het bouwen van IP platformen”, is nog een andere duidelijk kennis georiënteerde uitspraak. Vandaar dat we een groot aantal trainingen voor alarminstallateurs op ons kantoor in Ede aanbieden. Het kan bijvoorbeeld gaan om kennisoverdracht betreffende Voice over IP, maar ook om het bouwen en beter kunnen doorgronden van een IP netwerk.

Tool 2: Whitelabel portfolio – Kopieer, personaliseer en profiteer!

Om een ICT totaaloplossing bij eigen klanten te ontwikkelen hebben we gekozen voor transparantie. Dat betekent dat alarminstallateurs onze diensten op het gebied van connectiviteit, vaste en mobiele communicatie, cloud, security en natuurlijk 247Services onder eigen label mogen aanbieden. Dus de 247 Alarm app die gepersonaliseerd is met jouw eigen handelsmerk behoort tot een van de mogelijkheden.

Tool 3: Financiële flexibiliteit – Bepaal zelf de marge!

We leggen geen vaste prijsstellingen op, maar alarminstallateurs bepalen zelf hun maandelijks terugkerende marge die zij aan klanten willen doorberekenen. Want misschien is die marge wel groter omdat de 247 alarmering onderdeel is van een groter geheel bij de klant. Daarnaast belonen wij extra omzet met interessante dealerkortingen.

Tool 4: Partnerstrategie – De zekerheid van klantbehoud

RoutIT is faciliterend en werkt uitsluitend via partners. Alarminstallateurs blijven altijd eigenaar van het contract met de klant en het eerste aanspreekpunt voor klanten.

Tool 5: Concurrerende prijsstelling – Geen onverwachte kosten

Een all-in one pakket is mooi gereedschap om bij de klant aan te bieden. 247Alarm is inclusief rapportages, paskaarten, overvalmeldingen en technische meldingen. Ook zijn alle risicoklassen onder hetzelfde scherpe tarief af te sluiten. Niets onverwachts voor de alarminstallateur en zeker ook niet voor de klant! Alarminstallateurs die cameraverificatie bij hun klanten aanbieden krijgen LIVEView er gratis bij, zodat de politie rechtstreeks mee kan kijken. Over concurrerend zijn gesproken!

Binnenkort te verwachten

Tool 6 volgt zeer binnenkort, want ook aan salestools hebben we gedacht. Er komt een attractieve video beschikbaar waarmee je klanten heel eenvoudig het gebruik van de 247 alarm app kunt uitleggen.

Ook mee veranderen naar IP?

Onze hulp bestaat uit het aanbieden van de benodigde IP kennis en aanvullende verkooptools om zelf je klant zo goed mogelijk te bedienen. Daarnaast kan je als alarminstallateur het onderscheid maken door gebruik te maken van onze whitelabel oplossingen en belonen we jouw inzet met aantrekkelijke dealerkortingen. Neem hier contact met ons op als je samen met ons dit verandertraject in wilt gaan.