Loading website
Samen verbinden.

Ben je koploper of volger als het gaat om jouw werkzaamheden in de alarmeringsbranche? Er zijn alarmeringsbedrijven die al enkele jaren geleden inzagen dat IP allesbepalend zou gaan worden, net zoals in heel veel andere branches. Zij hadden een vooruitziende blik en besloten vroegtijdig dat het belangrijk was om ICT kennis zelf in huis te halen. Behoor jij daar ook toe, of kan je extra hulp gebruiken om internetkennis op te bouwen?

Klantvragen veranderen, de markt beweegt mee

Waar het vroeger vooral ging om de technische installatie van een systeem, gaat het tegenwoordig vooral om gemak, snelheid, integratie met het lokale netwerk en bedrijfscontinuïteit. Alarmering beweegt zich naar de Cloud. Door deze ontwikkeling hebben er verschuivingen plaatsgevonden, want ook IT bedrijven, met kennis van en ervaring met IP, bieden nu alarmeringsdiensten aan.

Hoe breng je jouw internetkennis op peil en wat is er nodig?

Zomaar even in de wereld van IP stappen is uitdagend en doe je niet van de ene op de andere dag. Het gaat over zaken als netwerkinrichting, snelheden van verbindingen, servicelevels en oplevertechnieken en ook nog eens van allerlei verschillende leveranciers. Klanten zullen daardoor vaker kopen bij koplopers die hen voorzien van de juiste adviezen. Maar er is een manier om nu al de regie te houden.

De internetkennis is er al!..

…Bij ons! Als je als alarminstallateur bij ons de ICT diensten afneemt blijf je koploper. Wij kunnen je helpen, waar nodig, met aanvullende trainingen als je jouw bedrijf verder wilt laten specialiseren in IP. Zodat je stapsgewijs mee kunt groeien in de markt van IP. We leveren namelijk een totaalpakket waar het meldkamerabonnement, de internetverbinding, het monitoren van de verbinding en het oplossen van klantvragen of problemen zijn inbegrepen. Dus, komen er vragen en zijn er andere klantwensen dan helpen we je verder en kun je vanuit elke praktijksituatie jouw kennis verder ontwikkelen.

Meer weten over meegroeien in de markt van IP?

Groei realiseren samen met alarminstallateurs is ons uitgangspunt. Daarom hebben we een whitepaper ontwikkeld waarin je alles kunt teruglezen over huidige verbindingen en de transitie naar steeds snellere verbindingen. Ook lees je de ervaring terug van een van onze klanten, de alarminstallateur Koba beveiliging en advies BV.

“Hoe groeien alarminstallateurs als klanten vragen om internetverbindingen?”

Klik hier om deze whitepaper te downloaden.

Heb je meer informatie nodig of wil je eens doorpraten over ontwikkelingen in jouw vakgebied? Neem dan contact op met één van onze adviseurs via 088 – 437 26 36.