Loading website
Samen verbinden.

247Services

De wereld digitaliseert. Mensen, bedrijven, apparaten en diensten zijn door de nieuwste technieken 24×7 met elkaar verbonden. Innovaties zorgen ervoor dat verdienmodellen veranderen en bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd. Zo ook binnen de beveiligingsbranche. Met ons state of the art 247Control Center staan wij klaar voor de toekomst. Wij waarborgen 24 uur per dag, 7 dagen in de week de fysieke en digitale beveiliging, monitoren en troubelshooting de internetverbinding en bewaken de slimme IOT-toepassingen van jouw klant. En dat geheel in de cloud en uitsluitend IP-gebaseerd.

Beveiligingsmarkt: de transitie naar IP

De beveiligingsmarkt zit volop in de digitale transitie. Nieuwe technieken hebben de afgelopen jaren hun intrede gedaan, waardoor oude technieken als ISDN verdwijnen. Alarm is een volledig IP-gebaseerde dienst, waarbij jouw klant realtime alles rondom zijn alarmering op de mobiele telefoon instelt.

Camera’s zijn standaard onderdeel van het beveiligingsplan en worden steeds slimmer. Met video image processing en video intelligence technology versturen camera’s volledig geautomatiseerd alarmmeldingen. Daarbij is cyber security een essentieel onderdeel. Zo beveiligen wij samen de fysieke en digitale werkplek van jouw klant.

Onze 247Alarm missie

Samen met onze partners zorgen wij ervoor dat elke zakelijke klant in Nederland zowel fysiek als digitaal veilig kan ondernemen. We passen bewezen nieuwe technologie toe, waarmee we processen automatiseren en de klant real-time inzicht geven in de status van zijn beveiliging.

 

4 redenen waarom je voor 247Alarm kiest

1. Opleverproces volledig geautomatiseerd

Alarm opleveren was nog nooit zo eenvoudig. Met de 247Install app lever je alarm op zonder tussenkomst van de meldkamer, wanneer je maar wil!

2. All-in-one pakket

Kies voor 247Alarm en krijg rapportages, paskaarten, de optie overvalmeldingen en technische meldingen er gratis bij. Ook zijn alle risicoklasses onder hetzelfde scherpe tarief aan te sluiten.

3. Eenvoudig in gebruik

Gebruikers handelen alarmmeldingen helemaal zelf af met de gebruiksvriendelijke 247Services app. Ook wijzigingen in bloktijden en het doorgeven welke medewerker als eerst moet worden gewaarschuwd kunnen realtime worden ingesteld. En dat zonder tussenkomst van de alarminstallateur!

4. Fysiek én digitaal

Beveilig fysiek én digitaal. Lever als installateur zelf de internetverbinding en wordt proatief geinformeerd wanneer je verbinding onderbroken is. Zo ben je 24×7 in controle.

Onze abonnementen

Cameraverificatie

Als optie kan de dienst cameraverificatie worden besteld, met daarbij een abonnement per aangesloten camera.

De voordelen van cameraverificatie :

  • Hogere prioriteit alarmopvolging bij politie
  • Grotere pakkans
  • Verificatie op afstand
  • Schadebeperking

Meer weten?

Bekijk het 247Services portfolio. Wil je aan de slag met 247Alarm? Neem dan contact op met Sales via sales@routit.nl of tel 088 – 437 26 30.