Loading website
Samen verbinden.

De vakantieperiode is weer aangebroken. Het is tijd om je lekker te ontspannen en je vooral nergens druk over te maken. Maar hoe zorg je ervoor dat je met een veilig gevoel alles achterlaat en onbezonnen kunt genieten? Vooral door voorafgaand aan de vakantie te profiteren van het gemak van de alarmapp. Handig voor de klant, maar zeker ook voor als je alarminstallateur bent. Kijk maar naar deze vier voorbeelden:

Voorbeeld 1: Het bedrijf gaat helemaal dicht

Kleinere MKB bedrijven gaan soms tijdelijk helemaal dicht, bij het ontbreken van een goede waarnemer. Dan moet het alarm plotseling 24 uur per dag en 7 dagen per week op ‘aan’ staan en zullen de bloktijden van het alarmsysteem aangepast moeten worden. Wat het gebruiksgemak is van de app? Dat je die instellingen gewoon zelf doet, zonder hiervoor in de telefonische wachtrij te hoeven staan bij de meldkamer. Want in de vakantie hebben meldkamers het druk met het doorvoeren van allerlei wijzigingen. Gelukkig niet met die van jou.

Voorbeeld 2: Jij ligt in de hangmat en bent de sleutelhouder

Of niet? Door de alarmapp te gebruiken geef je jouw verantwoordelijkheid heel eenvoudig door aan een collega tijdens jouw afwezigheid. Zodat je ongestoord kunt genieten en je niet opgeschrikt wordt van een calamiteit die je vanaf je vakantieadres toch niet kan oplossen. Wel zo rustig.

Voorbeeld 3: Je was zo met de vakantie bezig, dat je het alarm vergeten bent

Niet erg. Of je nu in de auto zit, het trein, vliegtuig of hotelkamer, met een smartphone in je hand regel je razendsnel alle gewenste wijzigingen. Gewoon op elk moment dat je moet kunnen ingrijpen.

Voorbeeld 4: Je bent niet de klant, maar de alarminstallateur die op vakantie is

Dan is het plezierig te weten dat jouw klanten ook tijdens de vakantie via de app alles rondom de alarmering kunnen regelen. Dat zorgt ervoor dat je tijd overhoudt om met andere apps iets veel leukers te doen. Tijd voor een spelletje misschien of gewoon eens uitzoeken wat er nog meer te doen is in de buurt?

Meer weten over 247 alarm?

Als je nog niet op vakantie bent, dan kun je met nog meer ‘gemak op zak’ op reis gaan. Klik hier voor aanvullende informatie en anders…

Geniet van de vakantie!