Loading website
Samen verbinden.

“Er komt een attractieve video beschikbaar waarmee je klanten heel eenvoudig het gebruik van de 247 alarm app kunt uitleggen.” Deze belofte deden we enkele maanden geleden, omdat we ons realiseerden dat ‘iets nieuws uitleggen’ aan klanten makkelijker gaat met een duidelijke video dan er lang over te praten. Met trots lanceren we nu de handige uitlegvideo van de 247Services app als extra service naar jouw klanten, maar natuurlijk ook als salestool.

3 alarmerende tips voor extra business en tevreden klanten

Het grote voordeel van video is dat het eenvoudig deelbaar is over verschillende communicatiekanalen en het een prima manier is om snel iets duidelijk te maken. Daarom zijn dit onze drie alarmerende tips:

  1. Plaats de uitlegvideo op jouw eigen website. Je blijft er letterlijk langer mee in beeld.
  2. Laat de video al bij het begin van een verkooptraject aan klanten zien. Op die manier laat je professionele indruk achter en wordt het percentage gewonnen orders vergroot.
  3. Publiceer zelf, want de kracht om op te vallen zit in de combinatie van tekst en beeld zoals wij nu ook doen. Voor alarminstallateurs, die zelf ook blogs of nieuwsbrieven publiceren over 247Services, is het een uitgelezen kans om de link van de uitlegvideo toe te voegen aan een gerelateerd artikel. Zo wordt jouw bedrijf ineens zichtbaar bij honderden, misschien wel duizenden nieuwe bedrijven.

Het gebruik van de video is op maat

Er zijn hoofdstukken gemaakt, waardoor klanten zelf kunnen bepalen wat ze willen zien. Dat is pas echt klantgericht. Bijvoorbeeld hoe zij moeten installeren en registeren, hoe zij contactpersonen beheren of tijdelijke bloktijden instellen. Daarnaast is het nu voor jou als alarminstallateur eenvoudiger geworden om in korte tijd bijvoorbeeld te laten zien hoe het 247Services menu werkt of alle andere voordelen van de 247Services app duidelijk te maken.

Onze laatste tip 4…

Tot slot adviseren wij om zelf even 10 minuten koffiepauze te nemen. Dat is namelijk de tijd waarin je de hele uitlegvideo 247Services app in kunt bekijken. Ben je er klaar voor? De video’s kan je terugvinden op Vimeo en voor onze partners ook op onze interne Kennisdatabase.

Leg vanaf nu de 247Sevices app eenvoudig en snel aan jouw klanten uit met de 247Services uitlegvideo’s. Nu kan je een volwaardig alarm meldkamer abonnement verkopen voorzien van deze tool om het voor klanten nog gemakkelijker te maken. Meer weten? Neem dan contact met ons op.