Loading website
Samen verbinden.

Laatst ging ik naar een mogelijk nieuwe klant in de omgeving van Rotterdam. Vanwege respect voor de privacy noem ik geen namen. Deze alarminstallateur was getipt door een collega uit de branche om eens contact met ons op te nemen. De belangrijkste reden: De eenvoud van het verdienmodel. Dat deed mij beseffen dat het geen kwaad kan om die eenvoud nog eens nader te verduidelijken:

Alle risicoklassen vallen onder hetzelfde scherpe tarief

Alarminstallateurs die voor 247Alarm van RoutIT kiezen betalen voor alle risicoklassen hetzelfde tarief. Dat betekent ook dat alarminstallateurs zelf kunnen bepalen wat zij voor hun dienst met betrekking tot overvallen, brandmeldingen of ongevallen doorberekenen. Voor ons is een oproep een oproep, ongeacht of het gaat om een kleine of grote melding. De alarmering van een brandmelding bij een chemisch bedrijf zal een hoger risico hebben dan brand bij een winkel in de straat. Daar mag je best verschillende tarieven voor rekenen!

Eenvoud in oplevering

Hoe meer alarminstallaties je dagelijks kunt opleveren, hoe groter de verdiensten zullen zijn. Echter kost het opleveren vaak meer tijd dan je denkt. Niet alleen door de installatie zelf, maar ook door het aanmelden van de klant bij de meldkamer. Onnodig wachten noemen wij dat. Onze eenvoudige oplossing wordt geleverd door de 247 installatie app, waarbij je een alarminstallatie oplevert zonder tussenkomst van de meldkamer. Door de 247installatie app te gebruiken wordt in een geautomatiseerde workflow de meldkamer automatisch toegevoegd. Op naar de volgende klant!

Minder vragen van klanten

Eenvoud wordt ook gerealiseerd doordat klanten zonder tussenkomst wijzigingen kunnen aanbrengen in bijvoorbeeld de bloktijden. Ook kunnen zij met de gebruikersvriendelijke 247Service app aangeven wie er bij een alarmering als eerste gewaarschuwd moet worden. Zeker in tijden van de coronacrisis is dat handig gebleken, want ineens moest het kantooralarm ook overdag aan.

Altijd controle op de verbinding

Als alarminstallateur lever je niet alleen de fysieke veiligheid, maar ook de digitale veiligheid. Eenvoud betekent hier dat je door RoutIT proactief wordt geïnformeerd wanneer de verbinding onderbroken is. Jij en jouw klanten zijn 24 uren per dag en 7 dagen in de week in controle, zonder er zelf iets voor te hoeven doen.

Tot slot wil ik nog benoemen dat de 247Alarm propositie ook onder whitelabel kan worden aangeboden. Zo maak je het een volwaardige alarmoplossing die namens jouw bedrijf op de markt wordt gebracht, want ook met de commerciële tooling zijn we je graag van dienst.

Eens doorpraten?

Rik van Veenschoten – Sales Telefoonnummer: 06-12279187 – Email: Rik@routit.nl