Loading website
Samen verbinden.

Het was een mooi moment dat Mark Rutte op 9 maart tijdens een persconferentie toch plotseling de hand schudde van RIVM-directeur Jaap van Dissel, terwijl dat nu juist niet meer de bedoeling was. Het handschudden is tijdelijk verboden en om medewerkers en klanten niet te besmetten gaan hoestende en proestende mensen gewoon thuis aan het werk. Maar vergeet niet dat dit ook consequenties kan hebben voor de veiligheid op kantoor.

Als iedereen thuisblijft…

In Noord-Brabant gaan scholen op slot en zullen er ouders zijn die vanwege ‘griepverschijnselen’ ook thuisblijven. Als iedereen echter thuisblijft dan wordt het voor inbrekers een stuk aantrekkelijker om toch eens op wat bedrijfsterreinen een slag te slaan.

Juist nu veilig handelen

Denk bij het coronavirus dus niet alleen aan handen wassen en desinfecteren, maar ook nog even aan de alarminstallatie van het bedrijf. Gelukkig kun je met de 247Services app van 247Alarm de bloktijden makkelijk aanpassen naar 24/7 bewaking. Op je smartphone, gewoon vanaf huis. Doe dat als plotseling blijkt dat jijzelf en alle collega’s zijn verdwenen en er niemand meer is om van 08:30 tot 17:00 uur op het bedrijf te passen.

Graag schudden wij je binnenkort weer de hand

Alarminstallateurs die interesse hebben om juist nu 247Alarm met de 247Services app aan te bieden kunnen hier contact met ons opnemen.