Loading website
Samen verbinden.

Bereid je voor op de toekomst van de beveiligingsbranche en bezoek Vision X. We gaan je inspireren met nieuwe diensten; van digitale security tot aan 247Alert, maar ook hoe je opvolging geeft aan de “Things” van IoT. Of het nu gaat om het contoleren van de temperatuur van een koelkast van de slager, of de inhoud van een silo van de boer. Daarnaast vertellen wij je meer over Next Level Internet, met onder andere 4G backup en clean internet.

Toonaangevende bedrijven delen hun kennis Naast inspirerende presentaties, organiseren wij de Vision X Expo. In de Expohal presenteren we samen met toonaangevende technologiebedrijven zoals Microsoft, Cisco en Fortinet de nieuwste diensten rondom digitale veiligheid.

Leer alles over veilige internetverbindingen Als onderdeel van KPN zal RoutIT alle kennis delen rondom veilige internetverbindingen. De Vision X Expo is de uitgelezen kans om met ons complete portfolio kennis te maken zoals onze 247Services oplossingen om informatie en processen te beveiligen, maar ook VoIP, mobile en andere RoutIT oplossingen. We vertellen je alles over veilig werken en het altijd en overal veilig online bereikbaar zijn.

Een keuze uit verschillende data We verwachten dat er wel tijd in jouw agenda valt vrij te maken. Deelnemen kan namelijk op 18, 19, 24, 25 en 26 september. Wanneer kan jij? Check gelijk je agenda.

Een grote kans om te netwerken In vijf dagen tijd verwachten we zo’n 1.600 bezoekers! Wellicht is dat al reden genoeg om te komen en vergeet niet om andere collega’s er ook op te attenderen.

Voorbereid zijn op de toekomst van alarm Alarmering is een IP dienst geworden, zeker nu ISDN per 1 september jl. gestopt is. Dat biedt compleet nieuwe businesskansen. Waar die kansen liggen op het gebied van alarmering? Dat vertellen onze experts je graag. Tijdens de Vision X Expo maak je onder andere kennis met de 247Alarm apps. Handig voor jou als leverancier, maar vooral ook voor jouw klanten die steeds meer gebruiksgemak willen ervaren.

Kom je ook? Meld je dan nu aan via marketing@routit.nl! We beloven dat je veel nieuwe inspiratie zult opdoen en zien jou en je collega’s graag verschijnen.

Een extra bonus! Tijdens de Vision X Expo bestaat er ook de mogelijkheid om onze PAC, Particuliere Alarm Centrale, te bezoeken. Wil je echt ervaren hoe het daar in z’n werk gaat, stuur dan een e-mail naar Marleen Salomons: msalomons@routit.nl

Wees er snel bij, want het aantal plekken is beperkt.