Loading website
Samen verbinden.

Bezoek RoutIT van 31 oktober tot en met 2 november 2017 op de Amsterdam Security Expo en maak kennis met 247Alarm, de innovatieve alarmcentrale in de cloud.

Met 247Alarm ontvang en verwerk je alarmmeldingen eenvoudig via de 247Services app op de smartphone. Bovendien kan je als gebruiker via de app bloktijden aanpassen en aangeven welke medewerker als eerste moet worden gewaarschuwd bij een melding. Ook is er een opvolgingsdienst waarmee gebruikers bij één melding mensen van CBO Security naar een locatie kunnen sturen. De opvolgingsdienst wordt per incident of op abonnementsbasis afgerekend en is maandelijks opzegbaar.

247Alarm is gekoppeld aan een particuliere alarmcentrale, die volledig voldoet aan de geldende regelgeving en normeringen. De dienst wordt uitsluitend aangeboden via RoutIT partners.

Eén aanspreekpunt voor alarm en verbindingen
Op stand (12.502) presenteert RoutIT naast 247Alarm ook internetdiensten. Met slimme oplossingen op het gebied van VPN, back-up sim en internetverbindingen stelt RoutIT partners in staat een totaalconcept voor continuïteit en bereikbaarheid te bieden.

Amsterdam Security Expo
De Amsterdam Security Expo is de grootste vakbeurs voor beveiliging en (brand)veiligheid in de Benelux. Op de beurs komen vraag en aanbod van producten, oplossingen en informatie uit het veiligheidsdomein samen.

De Amsterdam Security Expo bezoeken? Vraag je toegangskaart aan via marketing@routit.nl.