Loading website
Samen verbinden.

Met 247Alarm maken we het alarminstallateurs eenvoudig om een professionele alarmeringsdienst als abonnement bij klanten aan te bieden. Het hele opleverproces is geautomatiseerd en zowel gebruiker als alarminstallateur profiteren van de handige 247Services app om alle dagen van de week 24 uur per dag controle te houden. Maar welk abonnement adviseer je?

Abonnement Base

Nederland kent veel kleine ondernemers en ZZP’ers. Bij calamiteiten verloopt de klantcommunicatie via de 247Alarm app en bepaalt de klant zelf welke actie er ondernomen moet worden. Als er na drie minuten niet gereageerd wordt dan worden Base klanten gebeld door een geautomatiseerd systeem. Bij geen contact wordt er via e-mail een melding van de calamiteit gedaan. Het Base abonnement wordt daarom ook ingezet bij particulieren of kleine vestigingen waarbij het risico van brand of inbraak niet zo groot is. Omdat er 10 sleutelhouders per locatie te benoemen zijn, wordt bijvoorbeeld in een particuliere omgeving weleens de buurman of buurman ingeschakeld.

Abonnement Business

Het Business abonnement wordt het meest door alarminstallateurs verkocht aan MKB en MKB+ bedrijven. Ook hier gaat het klantcontact via de 247Alarm app, alleen komt de melding ook binnen bij de 247Services van RoutIT. Er is echter menselijke tussenkomst van onze ICT specialist/centralist die op basis van de aard van de melding actie onderneemt. Daarbij wordt bijvoorbeeld gekeken of er meldingen vanuit meerdere zones komen. Een gesignaleerde brand of overval wordt per direct als “prio 1” behandeld, waardoor de hulpdiensten in actie komen. Aanvullend op het Business abonnement kan “Live View” worden aangeboden, waarbij de politie via cameraverificatie gelijk meekijkt als het alarm afgaat.

Waar let je nog meer op bij een advies?

Aan het beveiligen van een juwelier zal de verzekering andere eisen stellen dan aan het beveiligen van een particulier. Een thuiswerkplek van een ZZP’er is compleet anders dan een goed alarmeringssysteem tegen brand en inbraak voor een productiebedrijf. Daarom als extra tip om de verbeterde risicoklassenindeling te bekijken op de website van het VRKI. Klik hier voor meer informatie. Afhankelijk van het type klant, de aard van het bedrijf, het aantal medewerkers en het risico bij schade kan de keuze tussen Base of Business worden gemaakt.

We helpen je graag

Mocht er twijfel zijn welk abonnement het beste bij jouw klant past, neem dan contact met ons op of lees hier meer over het 247Control Center.