Loading website
Samen verbinden.

Het sneeuwbaleffect van het coronavirus. Het gaat niet alleen om fysieke veiligheid maar om veel meer. Onder andere het beschermen van bedrijfseigendommen.

Lees verder

Storm Ciara heeft behoorlijk huisgehouden in Nederland. Honderden vluchten werden geschrapt, er was veel wateroverlast en omgewaaide bomen zorgden voor gevaarlijke situaties. Wat dat te maken heeft met de alarmeringsbranche? Veel! Die enorme windstoten gaven zoveel frisse wind en zetten ons aan het denken. We zagen een aantal interessante parallellen…

Lees verder

“Er komt een attractieve video beschikbaar waarmee je klanten heel eenvoudig het gebruik van de 247 alarm app kunt uitleggen.” Deze belofte deden we enkele maanden geleden...

Lees verder

Ook in de kerstvakantie zijn er mensen die zorgen voor de veiligheid van klanten van alarminstallateurs.

Lees verder

Welke scenario's zijn er als er ongemerkt op de alarmknop gedrukt wordt en welke tips zijn er te geven als je overvallen wordt?

Lees verder

Stapsgewijs meegroeien in de wereld van IP? Dat kan! We voorzien alarminstallateurs van internetkennis om extra businesskansen te creëren via onze ICT diensten.

Lees verder

Het goede nieuws voor alarminstallateurs is dat er 247Alarm voor zowel kleine als grote bedrijven mogelijk is. Dit zijn de verschillen in abonnementsvormen.

Lees verder

Bereid je voor op de toekomst van de beveiligingsbranche en bezoek Vision X. We gaan je inspireren met nieuwe diensten; van digitale security tot aan 247Alert, maar ook hoe je opvolging geeft aan de “Things” van IoT.

Lees verder

Bezoek Vision X op 18, 19, 24, 25 en 26 september en laat je inspireren! Het laatste nieuws horen over de Moderne Werkplek? Meemaken hoe AI je kan helpen in een concrete situatie?

Lees verder

Deze keer gaat het over 5 concrete tools waarmee we alarminstallateurs helpen om waarde toe te voegen bij klanten, mee te bewegen in een razendsnel veranderende markt en vooral succesvol te zijn.

Lees verder