Loading website
Samen verbinden.

Hoe zijn de afgelopen maanden jou vergaan als alarminstallateur? Daar waar veel bedrijven tijdelijk moesten sluiten of anders moesten gaan werken gingen alarminstallateurs in Nederland nog steeds de weg op om Nederland veiliger te maken. Het werk ging door, maar het klantcontact met zowel bedrijven als particulieren is net even anders geworden. De veiligheid van […]

Lees verder

Deze blog gaat over onveilige camera’s in publieke ruimten en kantoren. Maar sinds de uitbraak van het coronavirus kan schijnveiligheid net zo goed over thuissituaties gaan, omdat daar nu de meeste kantoorwerkzaamheden gedaan worden.

Lees verder

Alarminstallateurs met een brede kennis over veiligheid zullen niet alleen alarmsystemen met een onderhoudscontract en meldkamerabonnement aan hun klanten aanbieden, maar vooral een totaaldienst leveren.

Lees verder

Het sneeuwbaleffect van het coronavirus. Het gaat niet alleen om fysieke veiligheid maar om veel meer. Onder andere het beschermen van bedrijfseigendommen.

Lees verder

Storm Ciara heeft behoorlijk huisgehouden in Nederland. Honderden vluchten werden geschrapt, er was veel wateroverlast en omgewaaide bomen zorgden voor gevaarlijke situaties. Wat dat te maken heeft met de alarmeringsbranche? Veel! Die enorme windstoten gaven zoveel frisse wind en zetten ons aan het denken. We zagen een aantal interessante parallellen…

Lees verder

“Er komt een attractieve video beschikbaar waarmee je klanten heel eenvoudig het gebruik van de 247 alarm app kunt uitleggen.” Deze belofte deden we enkele maanden geleden...

Lees verder

Ook in de kerstvakantie zijn er mensen die zorgen voor de veiligheid van klanten van alarminstallateurs.

Lees verder

Welke scenario's zijn er als er ongemerkt op de alarmknop gedrukt wordt en welke tips zijn er te geven als je overvallen wordt?

Lees verder

Stapsgewijs meegroeien in de wereld van IP? Dat kan! We voorzien alarminstallateurs van internetkennis om extra businesskansen te creëren via onze ICT diensten.

Lees verder

Het goede nieuws voor alarminstallateurs is dat er 247Alarm voor zowel kleine als grote bedrijven mogelijk is. Dit zijn de verschillen in abonnementsvormen.

Lees verder