Loading website
Samen verbinden.

Voor elke technische vraag kunnen alarminstallateurs bij Albert en zijn team terecht. Tijd om hem zelf ook eens wat vragen te stellen...

Lees verder

Als het alarm afgaat bij klanten van alarminstallateurs dan krijgen zij hem aan de lijn. Dit is het verhaal van alarmcentralist Mike.

Lees verder

Dit zijn de belangrijkste redenen waarom een collega alarminstallateur de tip gaf om eenvoudiger geld te verdienen samen met RoutIT.

Lees verder

Hoe zijn de afgelopen maanden jou vergaan als alarminstallateur? Het klantcontact is net even anders, maar wij zien zakelijke kansen. Jij ook?

Lees verder

Deze blog gaat over onveilige camera’s in publieke ruimten en kantoren. Maar sinds de uitbraak van het coronavirus kan schijnveiligheid net zo goed over thuissituaties gaan, omdat daar nu de meeste kantoorwerkzaamheden gedaan worden.

Lees verder

Alarminstallateurs met een brede kennis over veiligheid zullen niet alleen alarmsystemen met een onderhoudscontract en meldkamerabonnement aan hun klanten aanbieden, maar vooral een totaaldienst leveren.

Lees verder

Het sneeuwbaleffect van het coronavirus. Het gaat niet alleen om fysieke veiligheid maar om veel meer. Onder andere het beschermen van bedrijfseigendommen.

Lees verder

Storm Ciara heeft behoorlijk huisgehouden in Nederland. Honderden vluchten werden geschrapt, er was veel wateroverlast en omgewaaide bomen zorgden voor gevaarlijke situaties. Wat dat te maken heeft met de alarmeringsbranche? Veel! Die enorme windstoten gaven zoveel frisse wind en zetten ons aan het denken. We zagen een aantal interessante parallellen…

Lees verder

“Er komt een attractieve video beschikbaar waarmee je klanten heel eenvoudig het gebruik van de 247 alarm app kunt uitleggen.” Deze belofte deden we enkele maanden geleden...

Lees verder

Ook in de kerstvakantie zijn er mensen die zorgen voor de veiligheid van klanten van alarminstallateurs.

Lees verder