Loading website
Samen verbinden.

RoutIT voegt cameraverificatie toe aan het 247Services assortiment. Dankzij cameraverificatie worden meldingen visueel geverifieerd. Indien nodig kan het 247Control Center direct actie ondernemen.

Lees verder

Zoals eerder aangekondigd bereikt het traditionele telefonienetwerk van KPN het einde van zijn levensduur. Daarom zal de dienstverlening voor ISDN1/2 en ISDN/PSTN meervoudig per 1 september 2019 worden beëindigt. Dit heeft directe impact op jouw klanten die nog bellen met ISDN2 of een meervoudig analoge of ISDN2-verbinding hebben.

Lees verder

15 tot en met 19 juli vond in Las Vegas het jaarlijkse partnerevenement van Microsoft plaats: Inspire! Lees onze bevindingen!

Lees verder

Meld je aan voor RoutIT Vision Revolution op 19, 20, 25 en 26 september. Tijdens RoutIT Vision geven wij op elk vlak vorm aan de digitale revolutie. Laat je inspireren!

Lees verder

Bezoek RoutIT op 30 en 31 mei tijdens Security LIVE en maak kennis met de nieuwe 247Install app.

Lees verder

Als ondernemer wil je natuurlijk zo goed mogelijk weten wat de behoefte van je klant is. Oók als je klant zelf niet zo goed weet wat hij nodig heeft en wat hem écht verder helpt.

Lees verder

Hoe help je jouw klant in 2018 met de digitale transformatie? Welke diensten zet je in en welke kennis heb je hiervoor nodig? Tijdens RoutIT Release’18 op 20, 21 en 22 maart

Lees verder

Bezoek RoutIT van 31 oktober tot en met 2 november 2017 op de Amsterdam Security Expo en maak kennis met 247Alarm, de innovatieve alarmcentrale in de cloud.

Lees verder

RoutIT is met de dienst 247Alarm genomineerd voor de Computable Awards in de categorie 'ICT-leverancier van het jaar voor het MKB’!

Lees verder

Tijdens hét RoutIT event van het jaar geven wij u alle handvatten om in te spelen op de snel transformerende markt.

Lees verder