Loading website
Samen verbinden.

Stapsgewijs meegroeien in de wereld van IP? Dat kan! We voorzien alarminstallateurs van internetkennis om extra businesskansen te creëren via onze ICT diensten.

Lees verder

Het goede nieuws voor alarminstallateurs is dat er 247Alarm voor zowel kleine als grote bedrijven mogelijk is. Dit zijn de verschillen in abonnementsvormen.

Lees verder

Bereid je voor op de toekomst van de beveiligingsbranche en bezoek Vision X. We gaan je inspireren met nieuwe diensten; van digitale security tot aan 247Alert, maar ook hoe je opvolging geeft aan de “Things” van IoT.

Lees verder

Bezoek Vision X op 18, 19, 24, 25 en 26 september en laat je inspireren! Het laatste nieuws horen over de Moderne Werkplek? Meemaken hoe AI je kan helpen in een concrete situatie?

Lees verder

Deze keer gaat het over 5 concrete tools waarmee we alarminstallateurs helpen om waarde toe te voegen bij klanten, mee te bewegen in een razendsnel veranderende markt en vooral succesvol te zijn.

Lees verder

Heb je weleens van het woord ‘disruptie’ gehoord? De betekenis ervan is ontwrichting of uiteenscheuring.

Lees verder

Beveiligingscamera's en de AVG, privacywetgeving zijn een uitdagend duo. Alarminstallateurs moeten daarom de regelgeving kennen.

Lees verder

Lekker onbezonnen met een veilig gevoel alles achterlaten? Dat doe je zo! De voordelen voor de klant en de alarminstallateur van een alarmapp.

Lees verder

Stel dat je als alarminstallateur je eigen bedrijf zou moeten beveiligen, voor welke vorm van alarmering kies je dan? Als, om wat voor reden dan ook, de nood hoog lijkt telt elke seconde.

Lees verder

De digitalisering zorgt voor ingrijpende veranderingen voor de alarminstallateur. Hoe alarminstallateurs hun kennis kunnen bijhouden lees je in deze vijf tips.

Lees verder